Nälkä 2 -taidenäyttely: No Reason No Because 1-7.10.2017

"I write poetry because my head contains 10,000 thoughts. I write poetry because no reason no because." Allen Ginsbergin runosta nimensä lainannut näyttely kokoaa Asbestos Art Spaceen kotimaisen underground-räpin helmet. Verkkolehti Nälän kakkosnumero juhlistaa suomiräppiä julkaisemalla kolmitasoiset muotokuvat kymmenestä kovasta artistista. Toimittaja Hanna Rädyn kirjoittamat henkilökuvat on kuvitettu haastateltujen räppäreiden muotokuvilla ja valokuvaaja Kaisa Sojakan ottamilla potreteilla. Osoitteessa http://nalka.fi/ julkaistavat muotokuvat huipentuvat 30.9. Ääniwallissa järjestettävään keikkailtaan ja Asbestos Art Spacen gallerianäyttelyyn 1.-7.10.2017 Näyttelyn taiteilijat: Jyrki Riekki (kansikuva) Hanna Hyy Nikolo Kerimov Päivi Saarikoski Amanda Kanervo Sakari Vinko Ville Pirinen Antti Eskelinen Jyrki Nissinen

Tapahtuma Facebookissa / Event in Facebook https://www.facebook.com/events/338022223288521/

© 2023 by Mission Gallery. Proudly created with Wix.com 

500 Terry Francois St. San Francisco, CA 94158

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now