Rakel Routarinne - ᴛᴇᴄʜɴᴏ 24.-25.11.2020

【POP-UP - n äyttely  Asbestos Art  Spacessa】

【POP-UP art show at Asbestos Art  Space】

Näyttely on avoinna 24.-25.11. klo 13-20. The show is open on 24th and 25th Nov. 1pm – 8pm.Rakel Routarinne – ᴛᴇᴄʜɴᴏ


Olin teknokeiju pastellisävyisine hiuksineni mustassa tekoturkissani ja korkomaihareissani. Berghainissa nuori naisoletettu sanoi minulle: ”You’re not even real!”. Tummanpuhuva minimalistinen tekno raikasi ja tanssin harnesseihin pukeutuneiden komeiden homomiesoletettujen ympäröimänä, ehkä maailman parhaan klubiäänentoiston toistaman rytmimusiikin tahtiin. Mielessäni näin aaltoilevia mustavalkoisia kuvioita ja välillä valonpilkahduksia.


Koko yön kestäneen juhlimisen jälkeen kävelin auringon kajastaessa Berliinin katuja ja tuntui kuin heräävä kaupunkiluonto olisi vielä toistanut teknon rytmejä. Se miten tipat tippuivat rännistä kadulle ja kasvit heiluivat tuulessa. Miten yllättäen lintu lauloi räystäällä ja syöksähti lentoon.


Näyttely on visualisaatio teknomusiikista.


Näyttelyssä on esillä jo aiemmin maalaamani ja Instagramissani julkistettu pienten maalausten Techno-niminen sarja, joka on saanut jatkoa uusista, vielä julkistamattomista ja hieman isommista maalauksista. Yhdessä nämä teokset kertovat, miltä tekno mielestäni näyttää ja tuntuu.


】【


The show is a visualization of techno music.


The show consists of a series of little paintings called Techno that I made before and that was already posted on my Instagram. Now this series continues with some new, not yet revealed, and a bit bigger paintings. Together these works tell how techno looks and feels to me.


】【