ASBESTOS-KOLLEKTIIVI

Asbestos Art Space on tila taiteelle ja kulttuurille Helsingin Vallilassa. Tilaa pyörittää taiteilijavetoinen ryhmä nimeltä Asbestos kollektiivi.

Asbestos Art Space toimii avoimena kaupunkitilana, mikä luo alustan taiteelle, moni- ja poikkitaiteelliselle toiminnalle sekä kulttuuritapahtumille.

Haluamme rikkoa taidemaailman perinteisiä rakenteita ja kaupallisuutta luomalla ajatusmaailmaamme vastaavan, osallistavan matalakynnyksisen kaupunkitilan. Tilalla halutaan mahdollistaa myös vierailevien tekijöiden toimintaa.

Kollektiivi ja tilan toiminta ovat poliittisesti riippumattomia. Noudatamme turvallisemman tilan periaatteita, emme hyväksy rasismia, seksismiä taikka syrjintää tilassamme. Edellytämme tätä jäseniltämme ja vierailijoiltamme.

asbestos art space
17546800_1379491675454995_27004979348589
asbestos
vohveleita

ASBESTOS RY

§1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka

Yhdistyksen nimi on Asbestos ry ja sen kotipaikka on Helsinki.

 

§2. Yhdistyksen tarkoitus 

Yhdistyksen tarkoitus on elävöittää ja uudistaa alueellista kulttuuri- ja taidetoimintaa tarjoamalla näyttely- ja esiintymistilaa etenkin nuorille ja aloitteleville taiteen tekijöille, luoda ihmisille kohtaamispaikka taiteesta ja kulttuurista kiinnostuneille ja tarjota matalan kynnyksen kulttuuritarjontaa maksutta.

 

§3. Yhdistyksen toiminnan toteutus

Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys

  • järjestää taidenäyttelyitä, sekä kulttuuriin ja taiteeseen liittyviä tapahtumia, työpajoja ja keskustelutilaisuuksia

  • tekee yhteistyötä muiden vastaavien tahojen kanssa luoden vuorovaikutussuhteita pääkaupunkiseudun lisäksi myös maakuntiin