top of page

12.12.-19.12. Kaisa Kukkonen: take This Touch Inside Your BodyKaisa Kukkonen: Take This Touch Inside Your Body 12.-19.12.2023


Avajaiset tiistaina 12.12. 17-20


Aukioloajat:

ke-pe 15-20 la-su 13-17 ma-ti 15-20


Tapahtumat:

Ke - Tattoo 19-20 Pe - Holding 19-20 La - Holding 15-17 Ti - Tattoo & Holding 19-20


Take This Touch Inside Your Body käsittelee kosketuksen vaikutusta ja kertymistä kehoon. Näyttely on jatkoa samannimiselle esitykselle, jonka ensi-ilta oli Reykjavikin Taideyliopistossa 24.8.2022.

Näyttelyssä on valokuvia, runokirja Scores for Touch sekä esityksellisiä ja osallistavia tapahtumia. Valokuvat ovat näyttökuvia Dan Farberoffin kuvaamasta videomateriaalista.


Kaisa Kukkonen on Suomessa asuva monialainen taiteilija-tutkija. Hän työskentelee liikkeen runouden, kosketuksen politiikan ja somatiikan parissa. Hän on tanssija, runoilija ja esiintyjä. Katarina Huber on itävaltalainen kosketuksen ammattilainen, holistinen kehotyöntekijä, taiteilija ja noita. Hän työskentelee ihmiskehon ja kaikkien sen kerrosten välisen yhteenkietoutumisen kanssa fasilitoinnin, henkisen harjoituksen, somaattisen kokemisen sekä taiteen kautta. Hän on perehtynyt kokonaisvaltaisiin ja fyysisiin terapioihin, BDSM-praktiikoihin ja henkisyyteen.


Esitykselliset tapahtumat:


Tattoo – vierailijoille tehdään pieni pistemäinen tatuointi stick and poke-tekniikalla symbolina kosketuksen pysyvyydestä.


Holding – esittävä ja osallistava rituaali sylissä olemisesta. Kaisa Kukkonen ja Katarina Huber tarjoavat mahdollisuuden tulla syliin.

Comentários


bottom of page