top of page

12.-14.9. Zara Asgher & Laura Hasanen: (Un)familiar Impressions

“ Vuorovaikutuksella on myös oma iho, se on raja, joka muovautuu sosiaalisen ympäristön vaikutuksesta. Erilaiset kehot, niiden saapuminen ja lähteminen vaikuttaa kokemukseen sosiaalisesta kehosta."


- Sara Ahmed, Queer phenomenologies(Un)familiar Impressions (vieraat vaikutelmat) suuntaa huomion havaintoihin, joita keho tekee vieraassa ympäristössä, sekä julkisessa että yksityisessä. Kollektiivinen keho etsii ja tutkii vallitsevia dominoivia rakenteita, jotka muodostavat yhteisen tilan ymmärtääkseen, kuinka eri identiteetit ja subjektit muodostuvat niiden kautta.


Ahmedin sosiaalista ihoa käsittävän konseptin kautta haluamme tutkia, miten kehomme ovat muotoutuneet muiden kohtaamisen sekä ympäristön myötävaikutuksella. Kuinka kehon raja muuttuu ympäristön mukaan? Miten sosiaalinen ihomme manifestoituu julkisessa tilassa suhteessa henkilökohtaiseen, intiimiin tilaan? Millaisia impressioita kehoon jää? Projekti tutkii sitä epämukavuutta, joka kumpuaa ei-normatiivisen kehon yrityksestä laajentaa itseään julkisessa tilassa ja siihen liittyvästä kipuilusta, jota prosessi vaatii.Avajaiset: 12.9 18-21


Aukioloajat: 13.9 12-20, 14.9 12- 17

Comments


bottom of page