Jani Lappalainen: #phonbies 2. - 12.1.2017


Jani Lappalaisen ensimmäinen valokuvanäyttely #phonbies. Näyttely rakentuu vuosina 2014 - 2016 kuvatusta katukuvausprojektista, jossa pääosaan pääsevät ihmiset ja mobiililaitteet. #phonbies on dokumentaatio siitä, miten tapamme kulkea, odottaa ja kuluttaa turhaa aikaa on mobiililaitteiden yleistymisen myötä muuttanut. Tuntuu kuin pakenisimme alituiseen ympäröivästä todellisuudesta painamalla katseemme kohti kosketusnäytöllä avautuvaa ulottuvuutta. Alkuun tällaiset tilanteet saattavat näyttäytyä ulkopuoliselle jotenkin epäluonnollisilta ja ehkä negatiivisiltakin, mutta tilanteiden syvempi tarkastelu tuo niihin tietynlaista intiimiyttä ja tarinallisuutta.

© 2023 by Mission Gallery. Proudly created with Wix.com 

500 Terry Francois St. San Francisco, CA 94158

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now