Uusien Ilta - Newbies Night 17.11.2017


Asbestos Art Space avaa ovensa perjantaina 17.11 Asbestoksen ystäville ja kaikille kollektiivin toiminnasta kiinnostuneille alkuillan hengailun merkeissä! Asbestos Art Space on Asbestos-kollektiivin perustama avoin kaupunkitila poikkitaiteelliselle toiminnalle ja kulttuuritapahtumille. Tule tutustumaan Asbestokseen ja sen jäseniin. Kerromme meistä kollektiivina ja kanssamme toimimisesta sekä kollektiivissa toimimisen mahdollisuuksista. Kerromme myös kollektiivin uusien jäsenten hakuprosessista ja siitä miten juuri sinä voisit hakea mukaan toimintaamme! Oletko aina halunnut olla mukana poikkikulttuurisessa kollektiivissa? Tervetuloa mukaan moikkaamaan meitä ja kuulemaan lisää toiminnastamme! Tarjolla teetä,kahvia ja pientä purtavaa LÄMPIMÄSTI TERVETULOA! FB: https:https://www.facebook.com/events/117117639062976/?notif_t=plan_user_associated&notif_id=1510652098732537

Insta: https://www.instagram.com/asbestos_art_space/ Asbestos Art Space toimii turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. Esteettömyystiedot Ovi on 71 cm leveä. Edustalla on n. metrin etäisyydellä ovesta 10 cm korkea rappunen ja itse ovessa on 10 cm korkea kynnys. Wc ei ole esteetön. ___________________________________________________ Asbestos has an open house evening for the last time this year this Friday the 17th of October for all the friends of Asbestos and everyone interested in the collective's activities. Asbestos Art Space is an open city space created for events of the entire range of art and culture founded by the Asbestos collective. Come and get to know Asbestos and the collective members. We will tell you about our collective and the possibilities of working with or within us. We'll also tell you about the application process for new members and how you can apply to be a member! Have you always wanted to be part of a collective? Welcome to hang out with us and learn more about what we do! We will have some coffee, tee and something small to eat for you. WARMLY WELCOME! FB:https://www.facebook.com/events/117117639062976/?notif_t=plan_user_associated&notif_id=1510652098732537

Insta: https://www.instagram.com/asbestos_art_space/ Asbestos Art Space operates according to Safer Space principles. Accessibility information The width of the entrance is 71 cm. There is a 10 cm stair approximately 1m in front of the main entrance and a 10 cm high threshold. The toilet is not accessible.

© 2023 by Mission Gallery. Proudly created with Wix.com 

500 Terry Francois St. San Francisco, CA 94158

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now