top of page

Performance Night 20.4.2018


Performanssi-ilta, Performance night

Tapahtuma on ilmainen, This event is free Ota omat eväät ja juomat mukaan, Take your own beverages and snacks

18.00 Valkoinen pesuaine, Juhani Maijala 19.00 Inside the word, Lintu Lindfors & Tiikka Järveläinen 19.30--> hang out 23.00 closing time

Valkoinen pesuaine. Joku ottaa kourallisen

Valkoinen pesuaine. Proosaa.

Joku ottaa kourallisen.

Nielee.

Kuolee.

Onko esiintyjä tarpeellinen?

Pienoismaailma.

Kirjoittaja kirjoittaa.

Etsivä etsii.

Kertoja kertoo.

Varis varistaa.

Kraa.

Helsinkiläinen Juhani Maijala (s.1989) on valmistunut teatteri-ilmaisun ohjaajaksi Metropoliasta. Maijala on kirjoittanut kaksi kertaa i:n ja kerran a:n äidinkielen ylioppilaskirjoituksissa. Tällä hetkellä hän opiskelee Laajasalon opiston kirjoittajalinjalla.

Inside the word

Saying a word without saying a word. Language without borders. Going back where we came from meaning nothing.

Inside the word uses sound to create a space where you can forget meanings of language. This performance operates on the field of sound art and improvisation, alternating the position of performer towards messenger. "We want people to restart their hearing and through that their thinking".

Lintu Lindfors and Tiikka Järveläinen are two Helsinki based artist who consist duo lintulintu performing live improvised soundscapes using human voice and synthesisers. Besides their experimental electronic music they also work with performance as a medium, using their own voices and bodies seeking the most organic approach to being watched.

bottom of page