28.8.-4.9.2021 Koito-kollektiivi: Baggage claim

‘Baggage Claim’ -näyttely käsittelee veistoksen, kuvien ja videon keinoin kehoarkistoja eli sitä, mitä kannamme.

Koito-kollektiivin jäsenet Alva Strang, Enni Kesälä ja Lina Herrmans toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi!


Näyttely on avoinna yleisölle Asbestos Art Spacella 28.8.- 4.9.2021 .

Aukioloajat

Ma-pe 11-18 La-su 11-19COVID-19

Toivomme teidän käyttävän maskia ja pitävän huolta käsihygieniasta vieraillessanne näyttelyssä. Tarjoamme teille paikan päällä käsidesiä ja tarvittaessa maskin.

Voidaksemme varmistaa turvavälien toteutumisen näyttelytilassa, saatamme myös joutua rajoittamaan näyttelyvieraiden määrää ja pyytää teitä odottamaan edellisten vieraiden poistumista. Kiitos kärsivällisyydestä!


Esteettömyystiedot

Ovi on 71 cm leveä. Edustalla on noin metrin etäisyydellä ovesta 10 cm korkea rappunen ja itse ovessa 10 cm korkuinen kynnys.

Periaatteet


Asbestos Art Space toimii turvallisen tilan periaatteiden mukaisesti. Tulemalla näyttelyyn sitoudut noudattamaan näitä.

Turvallisella tilalla tarkoitetaan sitä, että ihmiset kokevat olonsa mahdollisimman mukavaksi tilassamme. Myös se, että kaikki puuttuvat tilanteisiin, joissa havaitaan häiritsevää käyttäytymistä, on olennaista turvallisen tilan luomisessa.


Turvallisen tilan periaatteita:

1. Emme suvaitse seksismiä, rasismia, homofobiaa, transfobiaa, islamofobiaa tai mitään vähemmistöihin kohdistuvaa syrjintää tilassamme.

2. Ole avoimin mielin. Kaikilla on erilaiset kokemukset, ajatukset ja elämäntilanteet, eikä kukaan voi määritellä identiteettiä hänen puolestaan.

3. Kunnioitus on kaiken alku ja juuri. Älä kyseenalaista toisen erilaisuutta. 4. Anna kaikille tilaa. Älä häiritse ketään sanallisesti, tuijottamalla tai koskemalla.